Priser og tilskud

Høreapparat tilskud

Når du skal have et høreapparat, kan dette oftest være en stor omkostning. Grundet denne omkostning, har du mulighed for at modtage høreapparat tilskud. Dette er med til at gøre det økonomiske mere overskueligt. Du har mulighed for at få høreapparat tilskud fra det offentlige. Dette vil sige, at du kan få helt nye høreapparater fra 0 kr. i egenbetaling.

Har du muligvis fået et høreapparat tilskud tidligere, kan du efter 4 år - få et nyt tilskud. Idet at du kan vælge høreapparater, som er dyrere og mere avancerede - vil dette ikke kunne dækkes af det offentliges standardtilskud, og dermed skal du selv betale for restbeløbet.

Ligegyldig hvilket høreapparat, som du vælger - vil du modtage vejledning og hjælp til at søge om høreapparat tilskud.

Helbredstillæg

Du kan som pensionist eller førtidspensionist modtage et helbredstillæg, hvilket kan dække helt op til 85% af din egenbetaling til dit nye høreapparat. Dog er der en række betingelser, som man skal opfylde.

Dette vil vi hos Den Mobile Høreklinik naturligvis hjælpe dig med gennemgå disse betingelser.

Sygeforsikring “danmark”

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen "danmark" - har du mulighed for at modtage yderligere tilskud. Dette tilskud kan være helt op til 3000 kr. Dette afhænger af hvilken forsikringsgruppe, som du er medlem af.

Når du køber et nyt høreapparat hos en privat klinik, er du berettiget til offentligt tilskud.

Det er ikke alle, som er klar over, at man har kan modtage et høreapparat tilskud - og dermed mulighed for at spare mange penge. Hos Den Mobile Høreklinik vejleder vi dig ikke kun omkring høreapparater, men vi hjælper dig selvfølgelig med at finde dine muligheder for tilskud. Derudover vil vi med glæde hjælpe dig med at ansøge om de forskellige tilskudmuligheder.

Hos Den Mobile Høreklinik har vi stort fokus på tilfredshed fra vores kunder og ikke mindst - at yde dig den bedste service.

Ønsker du at lave en aftale med Den Mobile Høreklinik eller blot en samtale? Du kan kontakte os lige her.

Høreapparater_4