Høreapparater

Høreapparater af høj kvalitet

Hos Den Mobile Høreklinik tilbyder vi kun nye høreapparater af høj kvalitet. Vi er meget kvalitetsbevidste og ønsker at du får de bedste produkter til gode priser. Du har garanti for at, dine nye høreapparater lever op til alle standarder. Desuden gør vi alt, som vi kan, for at matche til dine behov - og ønsker.

Vi tilbyder at komme ud til dig - uanset hvor du har bopæl. Vi vejleder og rådgiver dig, så du opnå det bedste resultat med dit nye høreapparat. Når dit nye apparat er ankommet og er klar til dig - kører vi endnu engang ud til dig og leverer det til dig. Derudover tilpasser vi gerne lyden efterfølgende, hvis du ønsker dette.

Vi forhandler nye moderne høreapparater:

Her er en række af mærker af nye høreapparater, som vi hos Den Mobile Høreklinik forhandler.

Vi har hos Den Mobile Høreklinik valgt at arbejde med flere forskellige leverandører for, at give dig mulighed for at få det apparat - som passer bedst til dig. Vi kan i tæt samarbejde med dig finde den helt rette løsning alt efter hvad dit individuelle behov er, samt hvad du har af personlige ønsker til dit nye høreapparat.

Vi giver dig tilfredshed og kvalitet i top

Målsætningen er at du er tilfreds og kvaliteten er i top. Vi gør alt for, at du får den rette rådgivning og vejledning - både under en evt. høreprøve, men også når du skal vælge dine nye høreapparater.
Vi har stort fokus på service - og derfor tilbyder vi at komme ud på din bopæl, uanset hvor du befinder dig henne. Ydermere foretager vi eftersyn - når du har modtaget dit nye høreapparat.

Du er velkommen til at kontakte Den Mobile Høreklinik for at høre mere ang. vores forhandlere af høreapparater.

Lav en aftale allerede i dag - hvis du ønsker en høreprøve eller nye høreapparater. Kontakt os her.

Du er garanteret høreapparater af høj kvalitet. De nye høreapparater får du, efter tæt dialog med vores radiolig.