Høreprøve

hoereproeven

Høreprøve – Helt gratis og uforpligtende

Vi har fokus på grundighed og kvalitet. Derfor anvender vi den nyeste og mest moderne teknologi til at udføre en høreprøve på dig. Vores moderne teknologi giver mulighed for at rådgive dig om den bedste løsning til dig.

Hos Den Mobile Høreklinik tilbyder vi en helt gratis – og uforpligtende høreprøve. Derudover tilbyder vi at komme hjem til dig – hvis du ikke har mulighed for at komme forbi vores butik i Odense. Vi kommer hjem til dig – uanset hvor du bor i landet. Det vigtigste for os er nemlig, at du får den bedst mulige løsning, som passer til dig og din hørelse.

Leveringstiden på vores høreapparater er 1-2 uger. Vi indstiller dine nye apparater og sikre at alt er som det skal være. Vi har stort fokus på din tilfredshed. Vi kommer forbi dig endnu engang, når der er gået 2 uger. Her kontrollerer vi, om du er tilfreds og justerer lyden – hvis du ønsker dette.

Vi hjælper og vejleder dig hele vejen igennem processen. Vi fokuserer på god service og kvalitet. Derudover får du en erfaren certificeret audiologist på besøg, som ved hvad der skal til. Du modtager rådgivning, samt vejledning under hele forløbet.

Hvad er med i prisen?

Dette er følgende punkter, som følger med i den samlede pris. Alle disse punkter kan foregå hjemme hos dig – hvis du ønsker dette.

  • Besøg
  • Høreprøve
  • Individuel tilpasning
  • Udlevering
  • Instruktion
  • Kontrolbesøg

Det lyder nærmest for godt til at være sandt – men den god nok. Du kan læse mere om de høreapparater, som vi tilbyder her og du kan også læse mere omkring Den Mobile Høreklinik her.

Få en gratis høreprøve, som er helt uforpligtende.

Vi ser frem til at hjælpe dig og give dig hørelsen igen.

Ønsker du at lave en aftale allerede nu? Du skal blot kontakte os her for at aftale et besøg.