Om

Om Den Mobile Høreklinik

Den Mobile Høreklinik drives - og ejes af Danny Knudsen.

Danny er certificeret audiologist og han blev uddannet på Odense Universitets Hospital i 2004. Fra 2004 til 2010, har Danny arbejdet på en privat høreklinik.

I 2010 valgte Danny at åbne sin egen høreklinik ved navnet Den Mobile Høreklinik.

Målsætningen for Den Mobile Høreklinik er at give dig - den bedste service og kvalitetsbevidste produkter. Den Mobile Høreklinik tilbyder et gratis og uforpligtende besøg på din bopæl - hvis du ikke har mulighed for at transportere dig til butikken i det centrale Odense.

Den Mobile Hørekliniks mål er at hjælpe dig med en løsning, som skal holde i mange år frem. Derudover er vigtigt, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb hos os - og ikke mindst tilfreds med vores service.

Vi kommer ud til dig - uanset hvor du er bosat. Du skal blot kontakte Den Mobile Høreklinik her - for at lave en helt uforpligtende aftale. Få en helt gratis høreprøve hos os.

Vi sørger for at du får foretaget en høreprøve og ikke mindst den rette rådgivning, samt en grundig vejledning - når du enten skal vælge et høreapparat eller har modtaget et nyt høreapparat. Vi lægger stor vægt på, at du får den bedste service og at du er tilfreds.

Ønsker du en gratis høreprøve og et uforpligtende besøg fra en certificeret audiologist?

Du kan kontakte Den Mobile Høreklinik lige her.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Hvis du ønsker det, kan du læse mere omkring vores høreapparater her.
Ydermere kan du også læse meget mere om Den Mobile Høreklinik lige her.

Danny Den Mobile Høreklinik

Danny Knudsen
Audiologist / Ejer

Telefon: 52 800 888
Mail: info@denmobilehoereklinik.dk